Energibesparing / Lägre uppvärmningskostnader med ThermoShield

ThermoShield är en avancerad spinoffprodukt från Nasas rymdprogram. Den får sina unika egenskaper från kombinationen av ett speciellt bindemedel med avancerade keramiska kulor. Genom fuktregelrande, värmereflekterande och värmespridande egenskaper minimerar ThermoShield energibehovet för att värma upp huset.
 

ThermoShield på fasader

ThermoShields är diffusionsöppet och vattenavvisande. Färgen är vattenresistent när det regnar på den och diffusionsöppet när det är torrt ute. Bindemedlet sväller av fukt och blir vattentätt. Medan kapillärer i färgen påskyndar avfuktning av underlaget. ThermoShield håller väggen torr och stänger aldrig in fukten.

Genom att hålla en husvägg torr förbättras väggens isoleringsförmåga. Med en torr vägg minskar uppvärmningskostnaderna. Effekten varierar beroende på konstruktion.

De keramiska kulorna i ThermoShield reflekterar upp till 70% av det synliga solspektra. På samma sätt reflekteras utstrålande värme tillbaka med en bra spridning, så ditt hus lättare behåller värmen när det är kallt.

Botkyrkabyggen har fått lysande resultat med ThermoShield!

Exterieur

ThermoShield på inomhusväggarna

ThermoShields keramiska kulor reflekterar och sprider värmevågor. Det minskar utstrålningen av värme genom väggarna, och rummet kan värmas upp mer energieffektivt. Värmen sprids också jämnare i rummet, vilket ytterligare ökar energibesparingen.

Läs mer om Interiörens egenskaper under inomhuskomfort

Interieur

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *